WiPiros 2009.02.16. 11:43

Felfázás, általában nőknél fordul elő.

A családom egyik hölgy tagjának a hugyuti problémájára keresek megoldást, de ha lehet antibiotikum nélkülit. Körülnézezk a neten amíg ő felkereste az orvosát és amíg megjön a recepttel az orvostól, addig elindítom ezt a blogot mert biztos vagyok benne, hogy mások is szeretnék tudni, mihez nyúlhatunk ha házilag szeretnénk enyhíteni a tüneteket.

A felfázás tünetei:  gyakori vizelési inger, kevés vizelet, csípős érzés, alhasi és medence táji fájdalom, sötét vizelet,

Ajánlott házi gyógymód:

Egy kád fürdővízben 1 kg sót feloldani és fél órás fürdőt venni. A testi segítségen kívül egy kellemes relaxálásra is lehetőséget ad. Gyertyafény, relaxáló CD, de a víz folyamatosan meleg maradjon!

Alhasi borogatás: cickafarkfű tea főzetébe mártott törülközővel borogasd a pocakod alhasi részét. Vigyázz, ha kihül vedd le róla.

Sok folyadék fogyasztása, hogy a bacik eltünjenek: legjobb egy jó csalántea, bodzaszörppel. Lényeg a vizelethajtó tea fogyasztása.

Tisztálkodás: Külső, alsó lemosás Ezüstkolloid oldattal a bacik távoltartására és fertőtlenítés végett. További kezelés, Ezüstkolloidos hüvelyi irrigálás, Canesten kúp és kenőcs használata is szóba jöhet.

A szexuális életnek is köze lehet a tünetekhez, nem is biztos, hogy felfázás okozta a bajt. Ezért ha mindent megtettél és nem múlik el, keresd fel nőgyógyászodat is mert a nem múló, baktérium okozta problémát orvosolni kell.

Címkék:otthon hagyományos gyógymódok ezüstkolloid felfázás házipatika Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazipatika.blog.hu/api/trackback/id/tr88946162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása